Dagens ros
Vi skulle vilja ge ett helt fång med rosor till Jämjö pastorat och ledarna Marcus, Sanna, Elsa och Emma för deras engagemang och givmildhet till våra konfirmander i Musikgruppen. Deras resa till Stockholm blir ett glatt minne i hela livet.
Föräldrar till ungdom
ERBJUDANDE

Hundra rosor vill jag ge till Kerstin I Johansson i Bökemåla. Hon hämtade katten hos mig, körde och kastrerade honom. Dagen efter kom hon med honom, det var inga problem, kostade heller inget. En stor djurvän är hon, tänker att djuren ska ha det bra.
Roland Månsson, Asarum

… till hela ögonmottagningen/operation i Karlskrona. Alla är fantastiska, trevliga och vänliga. Ställer alltid upp när man behöver hjälp. Undersköterskor, sjuksköterskor och läkare med Anton Khakimov i spetsen. Ni är bäst. Tack för att ni finns.
Eva
… till Jämjö vårdcentral för utmärkelsen som näst bäst i Blekinge. Alltid lika trevliga och proffsiga när vi behöver deras hjälp.
Lasse och Ann-Margret i Torhamn
Ett stort fång rosor till Nogersunds hembygdsförening, Ingamaj, Lotta, Birgitta, Sara och alla som hjälpt till att baka, fixa mat, servera kaffe och alla andra medverkande. Tack för en helt fantastisk kultur- och berättarvecka i Vita Boden och Hembygdsgården.
Gun Persson
… till matbutiken och elektronikbutiken som tisdagen den 12 mars höll en enklare utbildning på telefoner för PRO Sölvesborg. Det var mycket uppskattat och vi fick många aha-upplevelser och bra tips. Fantastiskt trevligt initiativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *